Visueel Verhaal Sessie

Visueel Verhaal Sessie

Hoe zou het zijn om een heldere en concrete boodschap te hebben? Hoe zou het zijn om een sprekende visual te hebben van jouw idee, plan of onderneming? Dat is namelijk het einddoel van de Visueel Verhaal Sessie.

Een visueel verhaal is krachtig, omdat het anders communiceert dan de teksten die we schrijven of de verhalen die we vertellen. Het visueel weergeven van een plan is een extra dimensie, waardoor je nog beter in staat bent om te communiceren. De voordelen van een visueel verhaal zijn:

  1. Helderheid qua boodschap rondom jouw plan zodat het eenvoudig te communiceren is.
  2. Verbinden van losse ideeën om er zo één geheel van de te maken.
  3. Een kleurrijke visual die inspireert en motiveert tot actie.

Het maken van een visual doen we real-time in één sessie. Dat betekent dat ik teken terwijl jij praat. In 1 tot 2 uur tijd werken we zo samen aan een mooie heldere visuele weergave van jouw idee, plan of onderneming. Jij hoeft geen speciale dingen te doen, ik stel vragen, jij beantwoordt ze en ik vorm een beeld op papier.

De ervaring van Marjolein van Braam Morris

“Jouw beelden geven mijn woorden een nieuwe lading, mijn verhaal een samenhang en een visueel referentiepunt dat ik dag in dag uit kan gebruiken als ijkpunt en als inspiratiebron. Het vertellen van mijn verhaal, verder verduidelijken door jouw oprechte en nieuwsgierige vragen, het vertaald zien in een visual die mij teruggeeft wat jij in mijn woorden hoort, is een bijzonder tekenavontuur en een wijze les.”

Voorbeelden van Visuele Verhalen

 Hoe aan de slag?

Deze sessie doe ik op basis van Waarde Bepaling achteraf, omdat ik vooraf niet kan bepalen wat de visual en de sessie voor jou waard zijn. Waarde bepalen doen we na de sessie in de vorm van een evaluatie, bij prijzen zie je precies hoe dat werkt. Hoe gaan we aan slag? Heel simpel, de eerste stap is het maken van een afspraak.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hello