Visueel Plan

Visueel Plan

Hoe zou het zijn om een idee visueel uit te leggen? Hoe zou je het vinden als je mensen kunt wijzen naar een afbeelding of tekening die het verhaal van jouw plan verteld? Dat is namelijk het einddoel van het visuele plan.

Veel plannen of ideeën worden vaak op papier gezet. Mensen zeggen dan ook vaak: “Zet het even op papier”. Dat zorgt niet alleen voor veel werk, maar vaak ook de niet realisatie van het plan. Ik ben meer van het doen en uitproberen en daarna het eventueel op papier zetten, indien het echt nodig is.

Nu ben ik een visueel denker en dat hoef jij niet te zijn. Het idee op papier is daarom geen gek idee. Maar waarom voegen we daar niet een tekening aan toe die de samenvatting is van het hele plan. Wat is daar het voordeel van:

  1. Je maakt een plan helder in één oogopzicht en trekt daardoor mensen aan.
  2. Je maakt mensen nieuwsgierig en als ze meer informatie willen gaan ze lezen.
  3. Een visueel plan maakt de essentie zichtbaar en motiveert tot actie.

Daarnaast is het ook erg handig om visuele denkers, zoals ik, iets visueel te geven en niet alleen een document. Het maken van zo’n visueel plan doe ik voor je, daarvoor hoef je mij alleen jouw idee te vertellen of op te sturen. Op basis van die informatie maak ik een mooie visual die jouw verhaal uitlegt aan de buitenwereld.

De ervaring van Justin Junier

Bas doe iets wat jij onmogelijk zelf kan: Visueel jouw avontuur vertellen zodat het helder, concreet en communiceerbaar wordt. Omdat bas naar je luistert, tegelijkertijd tekent en de juiste vragen stelt, is hij in staat om een kloppend verhaal van jouw niet-samenhangende ideeën te maken. Niet alleen krijg je door het gesprek meer inzicht, maar levert het een concreet, uniek en persoonlijk eindproduct op wat je nog lang bij zult blijven. Oftewel, Bas is een Baas!

Hoe aan de slag?
De eerste stap in dit proces is om contact te hebben via e-mail of telefoon. Dan kan ik bepalen of we voor de visualisatie bij elkaar moeten komen of niet (skype kan natuurlijk ook). Laten we daarom een afspraak maken.

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hello