Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen

Mijn kracht is vragen stellen en luisteren, maar niet vertellen waarom ik zo goed ben of waarom je mij moet inschakelen. Dat is als ondernemer niet altijd handig, maar gelukkig kunnen mijn vrienden, klanten en netwerk daarbij helpen. De mooiste ervaringen lees je hieronder.

Deze visualisatie geeft in een blik weer wat het gevoel zegt, maar onduidelijk blijft. Het is een foto die het verhaal vertelt op een ludieke en indrukwekkende manier. Het inlijsten waard.

Marc Hoogvliet, +PRTNRS  – (Bekijk project)

Jouw beelden geven mijn woorden een nieuwe lading, mijn verhaal een samenhang en een visueel referentiepunt dat ik dag in dag uit kan gebruiken als ijkpunt en als inspiratiebron. Het vertellen van mijn verhaal, verder verduidelijken door jouw oprechte en nieuwsgierige vragen, het vertaald zien in een visual die mij teruggeeft wat jij in mijn woorden hoort, is een bijzonder tekenavontuur en een wijze les.

Marjolein van Braam Morris, Coaching, Training & Advies – (Bekijk project)

Bas doe iets wat jij onmogelijk zelf kan: Visueel jouw avontuur vertellen zodat het helder, concreet en communiceerbaar wordt. Omdat bas naar je luistert, tegelijkertijd tekent en de juiste vragen stelt, is hij in staat om een kloppend verhaal van jouw niet-samenhangende ideeën te maken. Niet alleen krijg je door het gesprek meer inzicht, maar levert het een concreet, uniek en persoonlijk eindproduct op wat je nog lang bij zult blijven. Oftewel, Bas is een Baas!

Justin Junier, Superheld.nu – (Bekijk project)

Ik vond het een openbaring zoals Bas met weinig woorden en een paar goedgemikte vragen onze WordPress-diensten omtoverde tot een kleurrijke infographic. 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden, onze website is bijna overbodig!

Chiara van der Berg, Gangmakerij – (Bekijk project)

Bas is in staat om van losse woorden en beelden in mijn hoofd in vrij korte tijd op één A4-tje een duidelijke tekening te maken. De concrete en soms onverwachte vragen terwijl hij aan het tekenen was ervaarde ik anders dan een coachingsessie. Het niet constant hebben van oogcontact gaf mij de ruimte om vrijuit, hardop te denken. Mijn eigen omlijnde ideeën, oordelen en aannames los te laten. Ik heb zijn manier van werken als heel prettig, verrassend en inspirerend ervaren.

Marjoke de Grijs, Skills@Work – (Bekijk project)

In en spontane kennismaking heb je mij middels een aantal zeer rake vragen de essentie van mijn bedrijf en mijn drijfveren weten te laten vertellen. Het heeft mij geholpen dat verhaal weer scherper te krijgen. Je hebt de gaven om de juiste vragen op het juiste moment te stellen, goed te kunnen luisteren en daar een mooi beeld van de creëren. Ik ga het eindresultaat een mooie plek geven. Dank hiervoor!

Sonja Broekhuizen, JoyTimeFactor

Wat Bas fantastisch kan is doorvragen, luisteren en dan de conclusies visualiseren. Hoewel ik niets nieuws heb gezegd, heeft het me toch meer helderheid gegeven. De aantrekkelijke tekening geeft heel duidelijk weer waar mijn voedingspraktijk voor staat. Erg waardevol!

Liesbeth Oerlemans, Uw voeding als medicijn – (Bekijk project)

“Het gesprek met Bas heeft voor mij veel waarde gehad. In m’n werk help ik anderen met hun toekomstplaatje en daarom vond ik het nu extra fijn zélf die aandacht te krijgen. Ik heb m’n focuspunt nu nog weer scherper, zodat ik er makkelijker heen kan bewegen.”

Judith Webber, Purehuman – (Bekijk project)

hello