Visual Recording NVTA meeting

Visual Recording NVTA meeting

Afgelopen zaterdag mocht ik als zwijgende visual recorder aan de slag bij de meeting van de NVTA. Het was een meeting over het bestaan van de NVTA en men keek met 50 man terug naar het verleden (eren) en naar de toekomst (verlangen). Het proces en de informatie heb ik visueel getekend op grote flip-over vellen.

De visual recording toont het proces van een groep leden. Niet iedereen is aanwezig. Door deze tekening kunnen de afwezigen een impressie krijgen van de dag. De aanwezigen kunnen via de tekening terugkijken naar een dag. We gaan de tekening plaatsen in het kwartaalblad van de NVTA”

Het eindresultaat van de Visual Recording na digitale uitwerking. Deze wordt gebruikt in de magazine van het NVTA

This entry was posted in Portfolio, Weblog. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

One Comment