Op zoek naar de juiste naam

Op zoek naar de juiste naam

Ik ben op zoek naar de juiste naam voor mijn diensten. Visuele Verhalen Verteller of Visuele Vertaler is een soort van werktitel geweest voor de afgelopen twee maanden. Het wordt nu tijd voor focus, zodat ik mijn verhaal helder naar buiten kan communiceren. Helaas heb ik daar wat moeite mee en heb ik jouw hulp nodig in het verzinnen van deze naam. Wil je helpen?

Ik wil je vragen om jouw idee(en) hieronder als reactie te plaatsen. Heb je geen idee, probeer dan de volgende vraag te beantwoorden.

“Vergeet mijn functienaam. Hoe zou je mij beschrijven op basis van de impact die ik heb op jouw en/of jouw bedrijf?”

Wat misschien ook helpt is een kleine opsomming van de diensten die tot nu toe zijn ontstaan.

  • Visuele Verhalen, 1-op-1 visualisatie van iemand verhaal of bedrijf
  • Visualisatie product of dienst
  • Visualisatie (bedrijfs)processen
  • Getekende Animaties
  • Infographics

Hoe zou jij mij noemen?

This entry was posted in Weblog. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

11 Comments