Het ondernemerkompas

Het ondernemerkompas

Een workshop of training visualeren, is dat krachtig? Ja dat is het! Het is namelijk een extra kapstok voor het verhaal, om in te zetten is als samenvatting, reminder of als latere herinnering in de communicatie. De onderstaande visual is een uitwerking van de Ondernemerskompas training van +PRTNRS, waarbij jouw ondernemersreis onderzocht wordt. De essentie van de training is om jouw persoonlijke valkuil te ontdekken en deze vervolgens te doorbreken in 30 dagen.

This entry was posted in Portfolio, Weblog. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hello