Uw voeding als medicijn

Uw voeding als medicijn

Liesbeth Oerlemans is natuurvoedingsdeskundige, iets wat steeds belangrijker wordt omdat we steeds bewuster gaan leven. De vraag is: Wat eten we? En is dat wel gezond? Dit heeft namelijk heel veel effect op je leven, hoe je je voelt en je fysieke gesteldheid. Liesbeth geeft advies hierin. Als je darmklachten, huidklachten, een moe gevoel hebt, dan krijg je voedingsadvies op basis van een grondige intake en het bijhouden van een eetdagboek. Haar visie is om het voedingsperspectief te veranderen van Calorieën naar Voedingswaarde.

This entry was posted in Portfolio, Weblog. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hello